Arbeidsmiljø

Godt arbeidsmiljø lønner seg!

Et godt arbeidsmiljø er like viktig som gode produkter og tilpasset organisering for å kunne levere gode resultater over tid.

Et godt arbeidsmiljø avhenger av hver enkelts bidrag, innstilling og holdninger. Utviklingen av arbeidsmiljøet bør slettes ikke overlates til tilfeldighetene. Et godt arbeidsmiljø krever systematisk og målrettet arbeid med involvering av alle medarbeidere.

Vi har valgt å inndele våre tjenester i tre hovedområder;

  • Godt arbeidsmiljø: vi bistår om du trenger noen som kan stå for det faglige innhold på personalsamling eller prosessleder for oppfølging av medarbeiderundersøkelser. Vi kan også gjennomføre kartlegging av  arbeidsmiljøet hos deg.  Les mer her:
  • Teamutvikling: For oss handler om å utnytte den felles kompetansen for å skape sterke team som er rustet til å tåle de utfordringer som oppstår i teamarbeid. Les mer her:
  • Konflikthåndtering: Konflikter er en side av samarbeid. Vi loser dere gjennom prosessen fra konflikt og emosjonell slitasje til en løsning for fremtiden. Les mer her:

Vi tilbyr prosessledelse over hele landet, men er du i midt-Norge og ønsker hjelp til å sette sammen et fullstendig program kan vi gjøre dette for deg i Surnadal. Surnadal ligger på indre Nordmøre og har en kjørevei på omtrent to timer til byene Trondheim, Kristiansund og Molde.

Vi ordner overnatting, møterom, bevertning, sosiale aktiviteter og underholdning. Les mer om hva våre samarbeidspartnere  tilbyr

  • Sosiale uteaktiviteter i idylliske omgivelser hos  Opp & Ut,
  • God mat og drikke i rolig atmosfære i det gamle sentrum av Surnadal hos Hammerstuene
  • Overnatting, helpensjon og konferansefasiliteter hos Thon Hotel Surnadal. 
Et godt arbeidsmiljø krever innsats, samarbeid, humør og engasjement
Tradisjonelle leker på tunet hos Opp&Ut, Oppistua Torvik
%d bloggers like this: